Food Consumption





Marco Tieman and Faridah Hj Hassan. (2015). Convergence of food systems: Kosher, Christian and Halal. British Food Journal.

# Socio-economic drivers

منى دجاني ولينا اسماعيل.(2014). تحميل - خير بلادك: دليل الاستهلاك الأخلاقيّ في فلسطين. مؤسسة هينرش بُل بإيجاز

# Infrastructure and technology drivers # Socio-economic drivers

Muna Dajani and Lina Isma’il. (2014). Conscious Choices A Guide to Ethical Consumerism in Palestine. Heinrich-Böll-Stiftung

# Socio-economic drivers #Conscious Choices Guide to ethical consumerism in Palestine

Ludovic Plée, Animal Health officer and FAO Animal Production and Health Division (FAO-AGA). (2019). National Investment Plan (2020-2022) for the operationalization of the NFNSP 2030 Forward Looking Paper for the NIP 2022 Supportive analysis for the National Investment Plan for Food and Nutrition Security and Sustainable Agriculture 2020-2022 – NIP 2022 – 5. Food Safety and consumer protection. FAO.

# Biophysical and environmental drivers # Socio-economic drivers

West Bank / Area C





مشروع تقييم الإنتاج والاستهلاك الغذائي من أجل تحسين و استدامة الزراعة والأمن الغذائي في الضفة الغربية – فلسطين. نشرة توعوية للمزارع الفلسطيني. (2015).

# Biophysical and environmental drivers # Socio-economic drivers